Werkwijze

Zakelijke training en coaching
Training en coaching van IVOR is maatwerk op niveau, Het traject begint met een gratis quick scan. Een deskundig adviseur onderzoekt samen met u, wat uw bedrijf nodig heeft. In het eerste gesprek komen vervolgens de doelstellingen en omvang van de training / coaching naar voren. De adviseur brengt uw specifieke wensen in kaart en stemt die af met de deelnemers.

Vooronderzoek
De deskundige trainers zijn door de quick scan vooraf en het vooronderzoek altijd volledig op de hoogte van uw bedrijfssituatie. Aandacht en enthousiasme voor persoon en professie staat centraal. Zo leveren de trainers maatwerk van het hoogste niveau.

Tijdens
IVOR bewaakt de kwaliteit van het trainings- en coachingstraject. Vooraf, tijdens en erna vinden metingen plaats. Zo brengt IVOR de resultaten in kaart en kan het traject indien nodig moeiteloos bijgesteld worden. Geen meetbare vooruitgang geboekt? Dan biedt IVOR kosteloos extra training aan.

Na afloop
De resultaten van IVOR baseren zich op kennis en ervaring met diverse opdrachtgevers. Na afloop van de training en coaching evalueert IVOR altijd het project met de deelnemer(s).

Uit het oog….bij IVOR verdwijnt u niet uit het hart, want IVOR investeert in voortdurende kwaliteitsbewaking. U kunt bij IVOR altijd terecht voor advies of een vervolgtraject.