Wie zijn wij

Wij werken vanuit een passie voor mensen! Hierbij gaan we uit van de eigen kracht en energie van de deelnemers. Ze in een leerproces brengen en hen daar heelhuids doorheen loodsen en op die manier te werken aan iemands persoonlijke ontwikkeling is onze doelstelling.

IVOR is ruim twintig jaar de organisatie waar zelfstandig trainers, coaches en adviseurs werkzaam zijn. Onze expertise ligt bij communicatie- en leiderschap-training. Daarnaast hebben wij vaak personele en organisatieveranderingen begeleid. Wij hebben veel ervaring met persoonlijke coachingstrajecten en interim management. Uiteenlopende bedrijven horen tot ons werkterrein: van grote concerns tot kleine zelfstandigen en non-profitorganisaties.

Onze trainers coachen altijd met hart voor de zaak.”Als coach wil je mensen enthousiast maken om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. De persoonlijke groei van mensen in een bedrijf is belangrijk. Ook dat heeft invloed op de resultaten van de organisatie en zelfs op de cultuur.
Uiteindelijk kunnen zij daardoor zelf ook weer groeien. In de rol als trainer blijft vooral de dynamiek in de groep ons boeien. Hoe zijn mensen met zichzelf en elkaar bezig?”.