Wie zijn wij

Wij werken vanuit een passie voor mensen! Hierbij gaan we uit van de eigen kracht en energie van de deelnemers. Ze in een leerproces brengen en hen daar heelhuids doorheen loodsen en op die manier te werken aan iemands persoonlijke ontwikkeling is onze doelstelling.

Emile augustus 2013-001Emile Reinards, seniortrainer & coach

Emile is ruim twintig jaar werkzaam als zelfstandig trainer, coach en adviseur. Zijn expertise ligt bij communicatie- en leiderschaptraining. Daarnaast heeft hij vaak personele en organisatieveranderingen begeleid. Hij heeft veel ervaring met persoonlijke coachingstrajecten en interim management. Uiteenlopende bedrijven horen tot zijn werkterrein: van grote concerns tot kleine zelfstandigen en non-profitorganisaties.

Emile traint en coacht altijd met hart voor de zaak.”Als coach wil ik mensen enthousiast maken om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. De persoonlijke groei van mensen in een bedrijf is belangrijk. Ook dat heeft invloed op de resultaten van de organisatie en zelfs op de cultuur.
Uiteindelijk kunnen zij daardoor zelf ook weer groeien. In de rol als trainer blijft vooral de dynamiek in de groep mij boeien. Hoe zijn mensen met zichzelf en elkaar bezig?”.